۱۳۸۷ اردیبهشت ۱۶, دوشنبه

خمير پيتزا

خمير پيتزا:
مواد لازم:
شیر=1 پیمانه
خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر ترش و یا پکینگ پادر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.

در مورد تهیه پنیر پیتزا در خانه نیز مطمئن نیستم که بشود آن را درست کرد. اگر هم باشد متاسفانه من راه آن را پیدا نکرده ام

تزیین روی کیک
مواد اولیه :
1-
کیک اسفنجی یا تخته ای
2-
خامه زده شده
3-
چاقوی صاف (نباید تیز باشد)
4-
گردون (ضروری نیست)

1-
کیک اسفنجی را آماده می کنیم . توجه داشته باشید که کیک باید سرد باشد.
2-
با چاقو از وسط آن را به دونیم یا بیشتر تقسیم می کنیم
3-
مقداری از خامه را روی آن می ریزیم و سپس با کارد مخصوص آنرا صاف می کنیم
4-
مقداری موز ، گردو ، آناناس ( به دلخواه) روی آن ریخته و لایه های را دوباره روی هم می گذاریم.
5
الی 8- کیک را بر روی گردون گذاشته و تمامی آن را با خامه می پوشانیم و سپس صاف می کنیم.
9-
به دلخواه با یک وسیله شانه مانند دور کیک را به حالت دالبر در می آوریم.
10-
خامه های اضافه را از روی کیک بر می داریم.
11-
به آرامی کیک را از روی گردون بر می داریم و روی ظرف مورد نظر می گذاریم ( ابتدا دست را می کشیم و بعد کارد را )
12-
کیک آمادست .
حالا روی آن را به دلخواه می توانیم تزئین کنیم .

هیچ نظری موجود نیست: