۱۳۸۷ اردیبهشت ۱۳, جمعه

آشپزي

مرغ چند قطعه

پیاز یکعدد بزرگ

هویج 750 گرم

آلو بخارا 200 گرم

زعفران مقداری

نمک وادویه بمقدار لازم

شکر یک قاشق

خورش هویج مواد لازم :

طرز تهیه :

پیاز رابصورت خلالهای نازک در آورده وسرخ میکنیم تا طلائی شود سپس مرغ رانیزدر آن کمی تفت داده و درقابلمه ای بامقداری آب و نمک وادویه می گذاریم بپزد. هویجها رابصورت خلالهای یکدست درآورده ودر روغن سرخ می کنیم وباکمی زعفران ویک قاشق شکر به مواد اضافه می نمائیم. آلوهاراهم شسته وبه مرغ اضافه می نمائیم . ومی گذاریم خورش کاملا" جابیفتد. درصورت تمایل می توانیم آبلیمو اضافه کنیم. نکته : چون تمام ویتامین هویج درسطح آن مخصوصا" درپوست هویج قرارگرفته به هیچ عنوان هویج را پوست نمی کنیم بلکه بایک برس آنرا تمیز میکنیم

خورش اسفناج (ساکی) برای 6نفر
موادلازم: گوشت چرخ کرده 400گرم- اسفناج 1/5کیل- و هویج 2 عدد بزرگ- پیاز یکعدد- نمک فلفل ابلیمو بدلخواه
ابتدا پیازخلالی شده رادرروغن سرخ میکنیم وزردچوبه زده سپس اسفناجها رااضافه کرده تفت میدهیم.گوشت را بصورت قلقلی درآورده (یکعددپیازرادرگوشت رنده میکنیم =نمک وادویه زده در دست گرد میکنیم)وآنرااضافه میکنیم وتفت میدهیم.کمی نمک وادویه اضافه کرده آب میریزیم تا پخته شود بعد ازنیم ساعت هویجهاراکه گرد کرده ایم به آن اضافه میکنیم ومیگذاریم خورش جابیفتد.(10دقیقه مانده به اتمام کاریا آبلیمو یادرصورت دلخواه شکراضافه میکنیم.)

هیچ نظری موجود نیست: